Veckans Meny

<< Vecka: 18 >>
 

 Måndag
 Dansk hackebiff med spegelägg, löksky, inlagda rödbetor och ugnstekt kulpotatis (G,L)
Fiskgratäng med kräftsås, ångad broccoli och potatispuré (L)
Pasta Pollo con spinaci med kycklingfilé, spenat, grädde och champinjoner, samt parmesanost (G,L)
Veg/Vegan: Krispiga vårrullar med teriyakisås, sveet- chilidipp och basmatiris (G)
 
 Tisdag
 Ugnsgrillad Sataymarinerad fläskfiléspett med mojo rojoyoghurt och rostad färskpotatis (L)
Parmesanbakad torskfilé med räkor, vitvinssås och örtig potatisstomp (G,L)
Strimlad biff Teriyaki med wokade grönsaker och ljummen nudelsallad (G)
Veg/Vegan: Gorgonzolafyllda pastaknyten med tomatsalsa och rostad färskpotatis (G,L)
 
 Onsdag
 Kycklingkebab med krispig sallad, pitabröd, vitlöksdressing och pommes frites (G)
Stekt koljafilé med västkuströra och dillkokt potatis/rotsaker (G)
Kryddig korvsauté Stroganoff med rostad paprika och ris (L)
Veg/Vegan: Halloumi fries med chilidressing och pommes frites (L)
 
 Torsdag
 Rödvinsbräserad Oxkind med rödvinsreduktion, bräserade morötter och tryffelpotatispuré (L)
Pankopanerad torskfilé med gräslökssås och ångkokt färskpotatis (G,L)
Gulaschsoppa med pannkakor, sylt och grädde (G,L)
Veg/Vegan: Burritos med rostade grönsaker, majs och bönor serveras med ris och tomatsalsa (G)
 
 Fredag
 Schweizerschnitzel med krämig svampsås, gröna ärtor och råstekt potatis (G,L)
Husets fisk- och skaldjurssoppa med rostat vitlöksbröd och aioli (G,L)
Kyckling Enchiladas med bönor och grönsaker serveras med ris, sallad och mangosalsa (G,L)
Veg/Vegan: Pasta gorgonzola med vegostrips och grönsaker (G,L)
 

Veckans alternativ

Tacosallad: nötfärs, grönsaker, tärnad tomat, nyriven ost, nacho chips, guacamole, tacosås
Västkustsallad: Räkor, kokt ägg, rökt lax, grönsaker och Rhode Islanddressing
Chipotle Lime Shrimp Bowl: sallad, panerade räkor, bönor, avokado, tomat, ris lime, kantonesisk sukisås