Veckans Meny

<< Vecka: 43 >>
 

 Måndag
 Tomat/cheddargratinerad nötfärsbiff med gräddsås, rostad pumpa, lingon och potatispuré (G,L)
Mozzarellabakad torsk med vitvinssås, smörvända höstprimörer, dillräkor och färskpotatis (G,L)
Pasta Africana med fläskfilé, grönsaker, bananer, toppas med jordnötter (G,L)
Veg/Vegan: Kentucky Fried Coliflower med coleslaw och friterad småpotatis (G)
 
 Tisdag
 Raggmunkar med stekt rimmat fläsk eller fläsk med löksås och kokt potatis samt lingon (G,L)
Fish & Chips med tartarsås, citron och pommes chateau (G)
Hel Special med grillkorv, räksallad, bostongurka och potatismos (G,L)
Veg/Vegan: Wokade nudlar med vegobitar, grönsaker, toppas med sweet chilisås och jordnötter(G,L)
 
 Onsdag
 Krispig friterad kycklingburgare med currydressing, picklad gurka, rostat sesambröd och pommes (G,L)
Ugnsbakad torskfilé med ljummen nudelsallad och kryddig ingefära och chilisås (G)
Chili con Carne på högrev serveras med stekt grönsaksris och nachochips
Veg/Vegan: Ugnsgrillad halloumispett med mango/chiliglace och ljummen risonisallad (G)
 
 Torsdag
 Bräserad lättrökt högrev med madeirasås och potatisterrin smaksatt med rostat vitlök (L)
Ostöverbakad laxfilé med potatis- och västerbottenpuré, broccoli och vitvinssås (L)
Gulaschsoppa eller Ärtsoppa med pannkakor, sylt och grädde (G,L)
Veg/Vegan: Pumpasoppa med ingefära och rostade pumpafrön samt pannkakor, sylt och grädde(G,L)
 
 Fredag
 Panerad schnitzel med gräddsås, gröna ärtor och råstekt potatis (G,L)
Husets fisk- och skaldjurssoppa på torsk, lax, räkor och rostat vitlöksbröd samt aioli (G,L)
Enchiladas med kyckling, grönsaker och bönor serveras med ris, salsa och krispig sallad (G,L)
Veg/Vegan: Vego kebabtallrik med pitabröd, sallad och kebabdressing samt krispiga pommes (G)
 

Veckans alternativ

Louisiana turkeysallad: pulled kalkon, färsk ananas, BBQ-sås, rostad majs, syltlök och chilikeso, toppad med tacochips och örtdressing
Västkustsallad: Räkor, kokt ägg, rökt lax, grönsaker och Rhode Islanddressing
Halloumi Bowl: grillad halloumi, couscous, plocksallad, picklad gurka, salladsost, oliver, sojamajonnäs och rostade pumpafrön