Veckans Meny

<< Vecka: 32 >>
 

 Måndag
 Pannbiff med karamelliserad lök, rödvinssås och stekt potatis (G)
Fiskgratäng med kräftsås, ångad broccoli och potatispuré (L)
Veg/Vegan: Falafel med tortilla, kebabdressing, stekt potatis och karamelliserad lök (G,L)
 
 Tisdag
 Biffsauté Stroganoff med rostad paprika, grönsaker och ångkokt ris (G,L)
Fish and chips med tartarsås och citron (G)
Veg/Vegan: Ost- och tomatgratinerad grönsaksbiff med krämig pastasallad och Sauce Verte (G,L)
 
 Onsdag
 Lasagne med nötfärssås toppas med grana padano och krispig sallad (G,L)
Ugnsbakad kummelfilé med vitvinssky, sauterade primörer och pommes duchesse (L)
Veg/Vegan: Friterade Haloumisticks med currydressing och ugnsbakad klyftpotatis (G,L)
 
 Torsdag
 Grillad kycklingfilé med portvinssås och ljummen, rostad potatissallad
Ångad torskfilé med persilje- och äggsås, kokt potatis och pepparrotskräm (L)
Veg/Vegan: Enchiladas med tomatsalsa och stekt grönsaksris (G,L)
 
 Fredag
 Panerad schnitzel med gräddsky, gröna ärtor och råstekt potatis (G,L)
Husets fisksoppa med två sorters fisk, rostat vitlöksbröd och citronaioli (G,L)
Veg/Vegan: Vårrullar serveras med wokgrönsaker, glasnudlar och sötsursås (G)
 

Veckans alternativ

Caesarsallad: romansallad, grillad kyckling, bacon, soltorkade tomater, brödkrutonger, tomat, gurka, nyhyvlad parmesan, caesardressing
Västkustsallad: Räkor, kokt ägg, rökt lax, grönsaker och Rhode Islanddressing