Enkel Festbuffé        225:-     

Dubbelmarinerad fläskfilé med Salsa Verde och pickles 
Varmrökt skinka med örtmarinerad salladsost 
Grillad rostbiff med rostad lök 
Chilimarinerade kycklingspett 
Färskpotatissallad med ruccola och kapris 
Grönsallad
 
Bröd och smör

Klassisk buffé        285:-     

Dillgravad-och kallrökt lax med hovmästarsås och citron 
Skagenröra på hela räkor med löjrom 
Rostbiff med rostade grönsaker 
Färskpotatissallad med persilja, dill och babyspenat 
Ädelost, lagrad cheddar och mango chutney 
Grillad haloumi med apelsinbulgur och grönsaks primörer 

Surdegsbröd och smör

Medelhavsbuffé        315:-     

Gazpacho med chilimarinerade räkor 
Serranoskinka med melon och riven parmesan 
Souvlaki - grekisk kycklingspett 
Aubergineröra med getost och vitlök 
Ört- & vitlöksmarinerad lammspett med myntayoghurt 
Kikärtsmousse med smak av spiskummin och citron 
Marinerad fetaost med rostad paprika och färska örter 
Grissini och Focaccia med tapenadefärskost




Skärgårdsbuffé        450:-     

Senapssill, Kräftsill, Aquavitsill
Gubbröra på mörkt bröd
Rustik sallad med varmrökt lax 
Senaps- och pepparrotsdressing
Fiskpaté med stenbitskaviar
Rökta räkor med citronkräm
Grillad kyckling på romansallad
Västerbottenspaj
Skaldjurssallad, Caesardressing
Dillkokt potatis
Brännvinsost och kryddost
Smör & hembakat bröd

Vegetarisk buffé        315:-     

Rostad aubergine med citron och olivolja
Kronärtskocksröra med crème fraiche och parmesan
Rostade rödbetor med Chevré och honung
Mozzarella med bakade tomater och basilikaolja
Quinoa med skurna grönsaker, granatäpple och mango
Ugnsrostad broccoli, blomkål, morötter och vitlök
Potatissallad med basilika, oliver, rödlök, färska örter & vinägrett
Grillad halloumi med apelsinbulgur & grönsaksprimörer
Ost och fikonmarmelad

Hembakat bröd och smör

Studentbuffé        245:-     

Kallrökt lax med pepparrotscréme 
Lufttorkad skinka med tomat, mozzarella och basilika 
Kycklingspett med pastasallad 
Västerbottenpaj 
Rostbiff med potatissallad (feta, örter, olivolja..) 
Rostade rotfrukter med kapris 
Bröd med smör och olivtapenade 

Jordgubbstårta med lättvispad grädde

Vid beställning av bufféer och menyer är minimiantalet 20 personer.
 Vi behöver Er beställning senast tre dagar före, men vi försöker givetvis hjälpa till även om ni är ute i sista minuten.